L’executiva d’Iniciativa del Poble Valencià-Compromís, reunida esta vesprada a València, ha acordat convocar una consulta a la seua militància per a l’aprovació dels reglaments de primàries de Compromís per a les eleccions del pròxim mes de maig.

Iniciativa compleix així el manament de la seua Mesa Nacional, que el passat 24 de novembre va establir la celebració d’esta consulta per a l’aprovació dels reglaments de primàries amb què la ciutadania triarà els candidats de les llistes electorals de Compromís.

Com s’explica des d’Iniciativa, “amb l’acord de l’Executiva de Compromís de la setmana passada, com ja va ocórrer en 2015, anem a donar l’oportunitat a totes aquelles persones majors de 16 anys que s’inscriguen, d’elegir quins volen que siguen els seus representants en les candidatures de la coalició”.

La consulta a la militància es realitzarà de manera on-line els pròxims 6, 7 i 8 de febrer, just abans de la celebració a València de la Trobada de Compromís que el dia 9 de febrer és l’encarregada de la ratificació final del procés de primàries.