La comissió executiva d’Iniciativa-Compromís, reunida esta vesprada de forma telemàtica ha decidit per unanimitat posposar la celebració del seu 6è Congrés ordinari que anava a tindre lloc este dissabte al Palau de Congressos de València.

Per responsabilitat i prudència, la situació de la pandèmia de la COVID19, amb una incidència de contagis molt alta, que apunta a què durarà almenys unes setmanes, ha portat a la decisió d’ajornar el Congrés. La nova data triada per a la celebració del cònclave és el 26 de febreren previsió d’una millora de la situació.

Des d’Iniciativa-Compromís s’ha volgut posar en valor el procés participatiu com a preparació del Congrés que s’ha dut a terme tant dins com fora del partit en els darrers mesos, amb la celebració d’una sèrie de debats oberts a la societat. 

Un conclave molt important per a la formació on, col·lectivament i de manera oberta i participativa, el partit ecosocialista integrant de la coalició Compromís posarà al dia els seus objectius estratègics i l’estructura organitzativa amb l’elecció de portaveus i membres de la Mesa Nacional.

Tot amb l’objectiu d’activar el treball de cara als comicis de 2023, per aconseguir mobilitzar i poder seguir construint una societat més justa i sostenible des dels governs en què està present Compromís.