Compromís fa públic els contractes d’Aerocas amb José Luís Ramirez, exsoci de l’exdona de Carlos Fabra, el qual li va donar 8000 euros en xecs.

 

Ramirez va ser el gran beneficiat de la majoria de contractes de neteja de la Diputació Provincial.

Castelló, 31 de març de 2014. Compromís ha accedit per fi als contractes signats entre l’empresa pública Aerocas amb la mercantil Limpiezas Rasa que van començar com a mínim en 2006, de manera aparentment digital.

Limpiezas Rasa SA va l’empresa beneficiada per a la neteja i manteniment de les instal·lacions d’Aerocas; el famós àtic del cosí polític d’Alberto Fabra al carrer Danubi. El primer contracte que des de Compromís es té constància és un contracte anual des de l’1 de gener de 2006 al 31 de desembre d’eixe exercici; l’àtic del familiar de Fabra va ser ocupat des de maig de 2005 fins a novembre de 2011. Per eixa anualitat, es va pagar 6.103,44.-€; 510,87 euros mensuals per la neteja d’un àtic, que aparentment segons aquesta despesa, estaria realment relluint .

 

En 2007 es va signar un altre contracte que en aquest cas pujaria a 6378,00 euros mes IVA, desconeixen si han existit posteriorment més contractes amb la mateixa empresa. Ara,el Consell ha donat a la diputada autonòmica de Compromís, Mònica Oltra, còpia dels contactes subscrits des de 2008 fins 2011, en 2012, quan Aerocas abandona l’atic del cosí d’Alberto Fabra i s’ubica en l’aeroport, es veu a Rasa ja no li ix a compte i es contracta un altra empresa de Torreblanca.

En 2008 el cost va ser de 6642,92 €, en 2009 6864,84 €m, en 2010 7002,2 euros i en 2011 de 7212.12 euros.

 

Limpiezas Rasa SA és propietat de Jose Luis Ramírez, el qual va ser soci de l’exdona de Carlos Fabra, María Amparo Fernández, en algunes aventures immobiliàries. Ramírez precisament va hagut de comparèixer en octubre passat per testificar en el judici a Carlos Fabra, per l’entrega que aquest primer li va fer dos xecs per 8.000 euros “ per viatges taurins”.

La relació de Rasa amb la Diputació Provincial sempre ha estat carregada de polèmica, al ser l’habitual beneficiat quasi sempre en les adjudicacions amb milionaris ingressos gràcies a l’ens provincial des de l’arribada de Carlos Fabra a ella; contractes que es revisaven a l’alça de manera continuada, així, per netejar l’àtic es pagaven uns 600 euros al mes a l’empresari que després pagava xec a Carlos Fabra . El Consell no ha explicat en cap moment el procediment que es va seguir per contractar aquests serveis, però es dóna a entendre que va ser un procediment digital i sense publicitat.

De nou, veiem com de l’aeroport s’han alimentat molts amics del poder, que sense oferta pública es contractara a un soci d’aventures i reconegut amic de Carlos Fabra perquè netejara l’àtic del cosí d’Alberto Fabra, pagant-li 600 euros al mes, no deixaria de ser una coincidència si no n’haguerem vist ja tantes.

 


						
												
											
Arxivat en: Castelló

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *