Mollà: “El Consell diu que no pot impedir el centre comercial annex a Ikea, però sí que crea una figura ad hoc”

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha assegurat hui que “és lamentable que el Consell assegure que no pot impedir la construcció d’un centre comercial junt a la tenda Ikea d’Alacant, però s’haja afanyat en crear una figura ad hoc, l’actuació territorial estratègica (ATE), per a possibilitar la seua implantació”.

En este sentit, Mollà ha apuntat que “les declaracions realitzades ahir pel conseller d’Economia i Indústria, Máximo Buch, són vergonyoses, doncs és obvi que tot depèn de la voluntat política i en este cas el Govern valencià no ha tingut cap problema en donar el seu vist i plau a un projecte rebutjat per nombroses entitats del municipi i que presenta problemes importants, com el dels accessos”.

“El Govern valencià ha sigut còmplice de l’Ajuntament d’Alacant a l’hora de dissenyar unes instal·lacions de grans dimensions que no responen a criteris racionals, que hipotequen el futur econòmic i urbanístic de municipi i perpetuen un model de grans superfícies que ja s’ha demostrat caduc al municipi”, ha ressaltat.

Per tant, la diputada de Compromís ha assenyalat que “és lamentable que Buch realitzara este discurs davant els representants dels comerciants i, per tant, des de Compromís tornem a rebutjar l’ATE d’Ikea i tornem a assenyalar a l’Ajuntament d’Alacant i al Govern valencià com els responsables d’este projecte desregulat en termes urbanístics, sense una anàlisi econòmica real i que ha proposat un empresari imputat en el cas Brugal”.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Comentaris

  1. Tomás Dols diu:

    Este proyecto promocionado por un empresario y una alcaldesa corrupta. El proyecto se quiere realizar con una infraestructura y una reorganizacion de trafico que sera con dinero publico. Este megacomercio pretende arruinar a todo el comercio que trate sobre cualquier producto para el hogar en toda la comarca de l´Alacanti y por supuesto a todos los fabricantes que trabajan para estos comercios. La perdida de puestos de trabajo es incalculable, una perdida de mano de obra que l´Alacantí no se puede permitir. Las grande superficies esta demostrado que hay saturacion. No podemos consentir que politicos corruptos de la Generalitat y el Ayuntamiento de Alicante decidan el futuro de este pueblo, que ya sufre sus desgobiernos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *