Opinió 

 Hem traslladat ja al Grup Parlamentari de Compromís, el que és una vergonyant situació que es pateix massa vegades al centre de Salut de Vinaròs.

Cada dos per tres, quan per causes alienes al centre, cau la connexió amb el servidor de la Generalitat, que està òbviament a València, es genera un autèntic caos. Cada una d’aquestes caigudes, suposa que no es pot accedir a cap historial de pacient, no es puga efectuar cerques, no es puga emetre impresos i que en un sistema on tot està informatitzat i dependent d’un servidor centralitzat,  no es puga en definitiva atendre a la gent.

Avui, concretament, ha caigut de nou el servidor, i després d’hores d’espera infructuoses, s’ha hagut d’enviar als pacients a casa per no poder-los atendre.

Aquesta problemàtica, és una més, i molt greu, d’un centre massificat per a una població de la dimensió de Vinaròs. Del promès segon centre sanitari, sembla que ja ni se’n recorden, i ara, aquesta situació que ha d’assolir el centre ocasiona que dels teòrics set minuts màxim que té cada metge per pacient, s’acaben allargant les jornades dels professionals de manera continua, i que els pacients hagen d’estar hores i hores d’espera respecte a l’hora citada.

Pensem que cal ja d’una buscar una solució tècnica per no evitar es tornen a produir aquests incidents, i exigir ja el segon centre de salut per a la població

Sergi Alejos

Iniciativa- Membre executiva local Compromís per Vinaròs.