Oltra reclama a Sanitat més formació per fer front a possibles cassos d’èbola

La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, ha registrat en Les Corts una iniciativa parlamentària perquè el conseller de Sanitat, Manuel Llombart, explique en Les Corts quines són les mesures adoptades pel seu departament per a fer front a un possible cas d’èbola en territori valencià.

 

Segons ha assenyalat Oltra “els professionals sanitaris estan insistint en demanar formació i simulacres davant d’un possible cas d’èbola i denuncien la inseguretat que està causant la gestió tant del govern central com l’autonòmic. Esta formació no només s’ha d’implantar en els centres de referència, l’Hospital La Fe de València i el Sant Joan d’Alacant, com ha establert Sanitat, sinó també en els hospitals comarcals, centres de salut i consultoris”.

 

“Resulta evident que no s’estan fent les coses bé davant esta situació ja que el personal sanitari està denunciant que, per exemple, a les ambulàncies de suport bàsic els han donat equips de protecció sense rebre cap formació específica més enllà d’un vídeo sobre com posar-se el tratge”.

 

Des de Compromís també s’insta al govern valencià que reclame al govern central l’assumpció de les despeses que va a ocasionar tot allò relacionat amb la prevenció davant als possibles casos d’èbola, ja que ha sigut la incompetència

Arxivat en: Mònica Oltra, Sanitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *