L’executiva d’Iniciativa del Poble Valencià s’ha reunit esta vesprada a València per a tractar la situació del reglament de primàries de Compromís després de què el passat dissabte no s’aconseguiren els suports necessaris per a la seua ratificació pel Consell General de la coalició.

Després de conéixer les ressolucions de les executives de la resta de components de la coalició, Iniciativa ha acordat que com a solució a la ratificació del reglament de primàries s’obriga un mecanisme de validació telemàtica on tots els membres del Consell General de Compromís puguen mostrar la seua aprovació, desaprovació o abstenció a este document de manera directa.

Iniciativa ha sol·licitat la convocatòria de l’Executiva de Compromís per al pròxim divendres per què es puga posar en marxa en el menor temps possible este mecanisme de ratificació del reglament de primàries per part dels membres del Consell General de la coalició.

L’executiva també ha ultimat en la reunió de hui els darrers detalls de cara al IV Congrés de la formació ecosocialista que tindrà lloc el pròxim dissabte a València. En este Congrés Iniciativa sotmetrà a elecció els seus òrgans de direcció, entre ells el de portaveu del partit, màxim càrrec de representació d’Iniciativa.