Iniciativa organitza una taula redona per analitzar del fallit colp d’estat del 23F en el seu 35 aniversari

El col·lectiu local de la ciutat de València d’Iniciativa del Poble Valencià ha organitzat per a demà dimarts una nova edició del seu cicle de conferències ‘Converses amb Iniciativa’. En esta ocasió, amb tot el simbolisme de la data del 23 de febrer, tindrà lloc una taula redona sobre el fallit colp d’Estat de l’any 1981, a les 19h al Centre Octubre (c/Sant Ferran, 12, València).

Este ‘Converses amb Iniciativa’ sobre el 23F comptarà amb la participació de quatre destacats contertulis, com son Ricard Pérez-Casado (Alcalde de la Ciutat de València en eixos moments), Manuel Alcaraz (Regidor de Cultura a l’Ajuntament d’Alacant en eixa data i actual Conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació) i Adolf Beltrán i Alfons Àlvarez, periodistes valencians que visqueren en primera línia els esdeveniments d’aquell dia.

Segons ha explicat el portaveu d’Iniciativa a València, Sergi Campillo, “hem volgut iniciar una nova etapa i reprendre les ‘Converses amb Iniciativa’ amb uns intervinents de luxe per analitzar què va passar i quines conseqüències va tindre un fet històric molt controvertit de la nostra història”.

“Des d’Iniciativa València animem a la ciutadania a acompanyar-nos i participar demà en esta interessant taula redona. A partir de demà volem oferir, l’últim dimarts de cada mes, als valencians i valencianes una activitat on aprofundir en qüestions que considerem clau per comprendre i millorar la societat en què vivim”.

“A partir d’ara alternarem les ‘converses’ més formals al voltant d’un tema d’actualitat, amb ‘trobades’, que tindran una estructura més flexible i que podran adoptar la forma d’una eixida cultural o una visita guiada a un lloc significatiu. Tot encaminat a oferir a la ciutadania una alternativa, en un ambient relaxat, que invite a la participació i al coneixement recíproc”, ha conclòs Campillo.

Arxivat en: Iniciativa València

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *