La Mesa Nacional d’Iniciativa del Poble Valencià-Compromís, ha celebrat este matí al complex de la Petxina de València la seua primera reunió presencial des de l’esclat de la pandèmia de la Covid19.

Segons ha assenayalt la co-portaveu de la formació, Mireia Mollà, “el punt més important de la reunió ha sigut, lògicament, l’anàlisi de la situació derivada d’esta crisi sanitària i com hem d’afrontar el futur amb una reconstrucció basada en el rescat a les persones”.

Per a Mollà “és fonamental que des de Compromís treballem per posicionar les nostres polítiques tant en els ajuntaments com en la Generalitat per revertir la situació de les persones més vulnerables des d’allò públic, no solament atenent a la situació sanitària sinó també socioeconòmica”.

“Entenem que és el moment de què des del pacte del Botànic parlem de les noves prioritats conseqüència d’esta crisi per a redreçar les polítiques tant del Consell com dels ajuntaments a la nova realitat, sense deixar que ningú quede enrere. Unes polítiques de reconstrucció que a més d’allò econòmic han d’aconseguir un aprofundiment en allò social en un context en què no podem obviar l’emergència climàtica que també patim”, ha conclòs la co-portaveu d’Iniciativa.