https://youtube.com/watch?v=pBFOxDTOc1E

Des d’Iniciativa del Poble Valencià apostem per la sostenibilitat en tots els sentits i les polítiques verdes per garantir un futur millor i una qualitat de vida digna al màxim nombre de persones possible. 

Per això la nostra Supracomarcal d’IdPV Sud ha abordat, en un acte telemàtic, el paper de l’economia circular en la transició ecològica, naturalment, en el marc de la lluita contra l’emergència climàtica. I la importància de la divulgació científica, l’educació ambiental i el perill de la desinformació. 

“No hem de deixar que la crisi econòmica, a conseqüència de la pandèmia, ature el procés de transició verda. De fet, la crisi sanitària ens ha demostrat la nostra vulnerabilitat i la importància de fer les polítiques verdes que posen al centre de tota l’acció la salut de les persones”

La nostra co-portaveu i consellera Mireia Mollà i el matemàtic i divulgador científic Santi García Cremades ens parlen de tots açò en una xarrada que ara pots recuperar, on aborden des de la ciència i la governança la preservació del nostre planeta.