Iniciativa-Compromís celebra el pròxim dijous 4 de novembre una nova xarrada del cicle ‘Escoltem’, en esta ocasió la temàtica a tractar seran les polítiques públiques que garantisquen la diversitat, la integració i la igualtat.

En este encontre que començarà a les 19 hores participaran la presidenta de la Coordinadora Valenciana de ONG, Cristina Ramón, el Coordinador General de LAMBDA, Fran Fernández, la periodista de eldiariocv , Laura Martínez i la secretària de Polítiques Públiques i Socials de CCOOPV, Ana Belén Montero. Moderarà el debat la regidora de l’Ajuntament de l’Eliana i membre de la Secretaria de Feminismes amb Iniciativa, Isabel Montaner.

Com en les anteriors xarrades, organitzades al mes d’octubre, l’encontre del pròxim dijous tindrà lloc a la seu de Compromís a València des d’on es podrà seguir presencialment, però també s’oferirà una retransmissió en línia que es podrà visualitzar en directe des de les xarxes socials del partit. (https://www.youtube.com/channel/UCR52a8aKyH3ySYfCYK9KhRA)

Amb cicle ‘Escoltem’ Iniciativa-Compromís vol obrir el debat a la societat de cara al seu 6è Congrés que tindrà lloc el 15 de gener de l’any que ve. Així s’estan organitzant una sèrie d’encontres per a seguir escoltant i aprenent sobre diferents temàtiques cabdals.

L’objectiu d’esta nova xarrada serà oferir una mirada ampla de com realitzar polítiques públiques inclusives al servei de la ciutadania que garantisquen la igualtat de drets de totes les persones.