Iniciativa-Compromís va celebrar ahir a València reunió del seu Consell Executiu, una cita marcada per la preparació del 6è Congrés de la formació i les seues activitats prèvies.

A més dels reptes de la cita congressual del 15 de gener pròxim, en la reunió també s’ha analitzat la situació política actual i la labor de gestió que s’està realitzant per a millorar la vida de les persones.

L’executiva d’Iniciativa-Compromís ha mostrat la seua disconformitat amb el projecte de pressupostos de l’Estat per a 2022 presentat pel govern central. Per al partit ecosocialista, respecte al País Valencià, estem davant d’uns comptes insuficients i territorialment desequilibrats, que han de ser modificats per a poder donar-los suport.

Iniciativa-Compromís ha aprofitat també la reunió de la seua executiva per a mostrar el seu suport a la manifestació per al pròxim 22 d’octubre convocada per les associacions ciutadanes de la Comissió Ciutat Port i Joventut Pel Clima en contra de l’ampliació del Port de València. Una actuació insostenible que ni tan sols compta amb una declaració d’impacte ambiental actualitzada.