Iniciativa-Compromís celebra el pròxim dimarts 19 d’octubre una nova xarrada del cicle ‘Escoltem’, en esta ocasió la temàtica a tractar seran els ‘Reptes davant el canvi climàtic’. 

En este encontre que començarà a les 19 hores participaran el Director General de Transició Ecològica i analista, Pedro Fresco, l’enginyer i professor de la UPV, Joan Olmos, la diputada a Les Corts i experta en agroalimentació, Beatriu Gascó i la periodista de La Vanguardia, Raquel Andrés. Moderarà el debat el Vicealcalde de l’Ajuntament de València, Sergi Campillo.

Com en l’anterior xarrada, organitzada amb motiu de la celebració del 9 d’Octubre, l’encontre del pròxim dimarts tindrà lloc a la seu de Compromís a València des d’on es podrà seguir presencialment, però també s’oferirà una retransmissió en línia que es podrà visualitzar en directe des de les xarxes socials del partit.

Amb el cicle ‘Escoltem’ Iniciativa-Compromís vol obrir el debat a la societat de cara al seu 6è Congrés que tindrà lloc el 15 de gener de l’any que ve. Així s’estan organitzant una sèrie d’encontres per a seguir escoltant i aprenent sobre diferents temàtiques cabdals.

L’objectiu d’esta nova xarrada serà oferir una mirada ampla de com fer front des de la gestió a la crisi climàtica, conjugant el fet de què no tenim planeta B i els recursos naturals són limitats amb propostes per aconseguir la justícia climàtica i la sostenibilitat.