Iniciativa-Compromís ha organitzat un debat obert amb motiu de la celebració el pròxim dissabte 20 de novembre de les manifestacions a Alacant, Castelló i València convocades per la Plataforma pel finançament just.

Així el cicle ‘Escoltem’, preparatiu del 6è Congrés, abordarà en esta ocasió ‘La urgència d’un nou finançament’, davant la problemàtica que pateix el País Valencià pel tracte injust que rep per part del govern central des de fa dècades. Demà dijous dia 18 a partir de les 19 hores Ester Calderón, secretària de comunicació de CCOO, Rafael Beneyto, director general de Tributs i Jocs i Violeta Tena, periodista d’El temps debatran, amb la moderació del portaveu de Compromís a Xest, José V. Guijarro, sobre la reforma del sistema de finançament.

L’encontre de demà tindrà lloc a la seu de Compromís a la plaça del Pilar a València des d’on es podrà seguir presencialment, però també s’oferirà una retransmissió en línia que es podrà visualitzar en directe des de les xarxes socials del partit.

Amb la sèrie de debats oberts del cicle ‘Escoltem’ Iniciativa-Compromís està aconseguint obrir el debat polític a la societat de cara al seu 6è Congrés que tindrà lloc el 15 de gener de l’any que ve. Des del partit ecosocialista integrant de la coalició Compromís s’ha volgut aprofitar la celebració d’este debat per animar a la ciutadania a participar en les manifestacions convocades per al pròxim dissabte i així deixar ben clara la postura unànim de la societat valenciana de reclamar que d’una vegada per totes el nostre territori reba el finançament just que li pertoca.