Amb el títol de ‘Trobar el Bon Govern’ Iniciativa-Compromís ha organitzat per a demà 1 de desembre un nou debat obert del seu cicle ‘Escoltem’. Una conversa en què destaca la participació del Director de l’Agència Antifrau de la Comunitat Valenciana, Joan Llinares, qui estarà acompanyat per la periodista del diari Levante-EMV, Laura Ballester i la professora de la Universitat de València, Carmen Montalbá. Moderarà l’encontre Andrés Gomis, Director General de Transparència i Bon Govern.

Este debat preparatiu del 6è Congrés d’Iniciativa-Compromís, abordarà les mesures necessàries a aplicar des de les distintes administracions de cara a realitzar una gestió íntegra, eficaç i eficient, el que és coneix com a Bon Govern.

L’encontre tindrà lloc demà dimecres a partir de les 19 hores a la seu de Compromís a la plaça del Pilar a València des d’on es podrà seguir presencialment, però també s’oferirà una retransmissió en línia que es podrà visualitzar en directe des de les xarxes socials del partit.

La sèrie de debats del cicle ‘Escoltem’ d’Iniciativa-Compromís que aniran succeint-se fins la celebració del 6è Congrés el 15 de gener de l’any que ve, està dirigida a obrir este cònclave de la formació ecosocialista a la societat.