La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, s’ha referit hui a la re apertura del cas Taroncher per part de l’Audiència Provincial de València que insta a investigar els contractes que l’actual Delegat del Govern, Serafín Castellano, adjudicà quan era conseller a un empresari amic seu.

 

Segons ha assenyalat Oltra “l’Audiència diu que podem estar davant de delictes de prevaricació i malversació comesos presumptament pel delegat del govern al nostre territori, per tant afecta directament al govern d’Espanya i en conseqüència el president del govern Mariano Rajoy hauria de prendre cartes en este assumpte”.

 

“La corrupció en el PP és com una taca d’oli que s’estén per damunt de tot el partit i Rajoy actua com si la cosa no anara amb ell. El cas de Castellano no afecta només al PP de la Comunitat Valenciana, afecta directament al delegat del govern que Rajoy ha nomenat, qui presumptament ha realitzat un fraccionament de contractes per afavorir un amic”.

 

Per a Oltra “ací el que s’imposa és que el govern d’Espanya prenga mesures perquè han de contestar si volen tindre un delegat del govern que està esguitat per la corrupció i que va a ser investigat per la justícia”.