Joves amb Iniciativa, l’organització del jovent ecosocialista i valencianista d’Iniciativa, partit integrat a la coalició Compromís, ha renovat la seua coordinadora i el seu Consell Nacional a l’Assemblea Nacional celebrada a Alacant entre el 27 de febrer i l’1 de març.

La portavocía passa a Vallivana Murgui, regidora de Compromís a Llíria i número tres de la candidatura a les elecciones municipals d’este any, i la coordinació d’Organització passa a Antonio García, número dos de la candidatura de Compromís a les municipals d’Elx.

Murgui ha destacat “la il·lusió amb què afrontem esta nova etapa a Joves amb Iniciativa a molt pocs mesos del canvi polític que volem que siga protagonitzat pels joves i que realment servisca per a solucionar els grans problemes a què s’enfronta la joventut hui en dia com l’elitizació de l’educació, l’emigració per la falta de treball o la discriminació al col·lectiu LGTBI“.

García per la seua banda ha apuntat que durant els pròxims anys des de Joves amb Iniciativa tindran com a objectius “aplegar als joves valencians i valencianes, que ens coneguen, comprendre els seus problemes i treballar i desenvolupar solucions i propostes en comú” i “formar part d’eixe canvi global que s’està produint, reforçant la relació amb els joves verds europeus (FYEG) i Joventut Plural, projecte on participen diverses joventuts de partits ecosocialistas de l’Estat, per a construir una societat més justa i sostenible“.

Murgui i García han agraït el gran treball fet per la coordinadora anterior, especialment a la portaveu i al coordinador d’organització eixints María Tovar i Pablo Grajeda que continuaran tenint un paper fonamental en la nova coordinadora. Han destacat també la importància de continuar treballant amb Joves del País Valencià, les joventuts del Bloc, per a desenvolupar les polítiques de joventut de Compromís.