Iniciativa organitza un cicle de taules redones per a debatre sobre el canvi polític i el valencianisme

Amb el títol ‘Des d’un govern de canvi cap a un valencianisme de la majoria’ se celebraran huit actes públics arreu del país que culminaran amb una Conferència Política a València el 23 d’abril

 

Iniciativa del Poble Valencià, partit que forma part de la coalició Compromís, ha organitzat un cicle de taules redones al voltant del canvi polític aconseguit al maig de l’any passat i la conformació d’un valencianisme de la majoria.

Les taules redones arranquen demà divendres dia 8 a Castelló, dissabte 9 serà el torn d’Elx, dilluns 11 a Chiva, dimarts 12 a Catarroja, dimecres 13 a Llíria, dijous 14 a Ontinyent i divendres es tancarà el cicle amb les taules redones de València i Alacant.

Entre els participants com a ponents en aquestos actes públics destaquen Mónica Oltra, Joan Ribó, Manuel Alcaraz, Antonio Montiel, Carles Galiana, Toni Gisbert, Fabiola Meco, Mireia Mollá, Àngela Ballester, Eric Bataller, Benjamí Soler, Josep Bort, Sergi Campillo, Pilar Soriano, Verònica Ruiz, Cristina Cabedo, Miquel Real, Paco Garcia, Albert Poveda, Antonio Estany, Sandra Mínguez o Llum Quiñonero, entre altres.

Este debat obert per Iniciativa tindrà la seua culminació el pròxim dissabte 23 d’abril amb la celebració a València d’una Conferència Política de la formació ecosocialista. Per a esta Conferència Iniciativa ha elaborat la ponència ‘Des d’un govern de canvi cap a un valencianisme de la majoria’, un document, que pot ser esmenat per la militància, en què es posen de relleu eixos d’actuació del valencianisme al voltant dels governs per a les persones, la recuperació de la confiança en les institucions, la millora de la vida dels ciutadans, l’impuls de l’economia sostenible i la creació d’ocupació.

La finalitat tant de les taules redones com de la Conferència Política és debatre sobre com generar espais de confiança entre les diferents visions del valencianisme polític amb la finalitat de fer d’aquest una opció en què puga confiar una majoria de les ciutadanes i ciutadans del País Valencià.

CONFERÈNCIA POLÍTICA D’INICIATIVA: DES D’UN GOVERN DE CANVI CAP A UN VALENCIANISME DE LA MAJORIA

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *