Iniciativa del Poble Valencià-Compromís ha organitzat per demà dijous, 28 de setembre, una taula redona per a debatre sobre la lluita contra les desigualtats socials al segle XXI. Esta nova activitat de les ‘Trobades i Converses amb Iniciativa’ que organitza el col·lectiu local de la Ciutat de València tindrà lloc en la sala d’actes del Centre Sindical Primer de Maig de València (carrer Serrans, 13) a partir de les 19:00 hores.

Els participants en la taula redona són tres professionals de gran nivell acadèmic i polític: Empar Pablo, sindicalista amb llarga trajectòria membre de l’Executiva estatal de CCOO, Ernest Cano, Degà de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València i especialista en economia aplicada i Xavier Uceda, Delegat del Consell per al Model Social Valencià i professor de Treball Social en la Universitat de València.

Segons explica Sergi Campillo, regidor i portaveu d’Iniciativa València, “enguany es compleixen 100 anys de l’anomenada ‘Revolució d’Octubre’ del 1917 i encara que les necessitats i les estructures socials han evolucionat molt, volem aprofitar l’efemèride per reflexionar al voltant de l’evolució i la situació actual dels sectors més desafavorits, de  la identitat de classe i dels desequilibris en la distribució de recursos. Com és habitual convidem als valencians i valencianes a participar en esta interessant activitat oberta al públic que podrà participar en el col·loqui final”.