Castelló a 25 de Març de 2015.

L’assemblea d’Iniciativa a Castelló, ha decidit per unanimitat renovar la portavocía de l’organització, que passaran a ostentar de manera conjunta Verónica Ruíz, que també ocupa el número 4 en la llista municipal de Compromís Castelló i Pablo Grajeda, que és per la seua banda membre de l’executiva de la coalició a la capital de la Plana. També per unanimitat s’ha acordat que José Cueva continuï com a Secretari d’Organització de la formació en l’àmbit local.

Verónica Ruíz és llicenciada en Filosofia i Lletres per la Universitat de València i es mostra “molt compromesa i responsabilitzada amb els companys i companyes que m’han triat per a aquesta tasca”, així com, “esperançada en un canvi a tots els nivells de la mà de Compromís, a partir de Maig, canvi que ha de garantir a la ciutadania, polítiques que porten la felicitat a casa de tots”.

Per la seva banda Pablo Grajeda és enginyer industrial, membre de la coordinadora de Joves amb Iniciativa i de l’executiva deCompromís per Castelló; “espero que el treball, l’honestedat i la sinceritat del grup humà que conforma Iniciativa ajuden en la tasca que Compromís haurà de realitzar, per transformar la ciutat en una localitat pensada i realitzada per i per a les persones”.

Des d’Iniciativa Castelló, com a part fonamental de Compromís, ens hem conjurat per retornar el somriure a les valencianes i valencians, retornant a la ciutadania el protagonisme que li toca. Els nostres valors valencianistes, ecologistes i d’esquerres ens obliguen a això.