Iniciativa del Poble Valencià-Compromís celebrarà demà dijous, 6 de juliol, una nova activitat de les ‘Trobades i Converses amb Iniciativa’ que organitza el col·lectiu local de la Ciutat de València. Es tracta d’una taula redona i un col·loqui obert al públic per a debatre al voltant de ‘La construcció de la memòria històrica’, que tindrà lloc en la sala d’actes del Centre Sindical Primer de Maig (Carrer Serrans, núm. 13 de València) a partir de les 19h.

Els participats en esta taula redona són tres persones d’alt nivell acadèmic i polític relacionades amb la memòria històrica, com són Glòria Tello, Regidora de Cultura de l’Ajuntament de València, Ferran Puchades, Secretari Autonòmic de Justícia i Reformes Democràtiques i José Mª Azkárraga, investigador de la Segona República. Tot moderat per Rafael Company, Director del MUVIM.

Segons explica Sergi Campillo, regidor i portaveu d’Iniciativa València, “és un privilegi poder comptar amb la presència, experiència i aportacions d’aquests experts en un tema tan complex com és el de la memòria històrica i la seua aplicació en la nostra societat. Convidem als valencians i valencianes a participar en esta interessant activitat oberta al públic amb què tancarem el present curs de les ‘Trobades i Converses amb Iniciativa”.